fbpx

צלי בקר ברוטב שאלוט ויין

מבשלים נתח בקר מהסוג האהוב עליכם לצלי למשך לילה שלם.מפרידים בין הרוטב (ציר) הבשר, לבין הבשר.מרתיחים את הרוטב בסיר נפרד (2 ליטר יספיקו ל-20 מנות), מסמיכים מעט את הרוטב ע"י ערבוב קמח תפוחי אדמה.מוסיפים כ-300 מ"ל יין אדום איכותי, וכן עוד 700 מ"ל יין פומפדיתא, כ-200 גרם בצלצלי שאלוט קצוצים דק, ומוסיפים מעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.מבשלים עוד מספר דקות והרוטב מוכן.יוצקים מהרוטב על בשר הבקר שהכנתם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מבשלים נתח בקר מהסוג האהוב עליכם לצלי למשך לילה שלם.
מפרידים בין הרוטב (ציר) הבשר, לבין הבשר.

מרתיחים את הרוטב בסיר נפרד (2 ליטר יספיקו ל-20 מנות), מסמיכים מעט את הרוטב ע"י ערבוב קמח תפוחי אדמה.
מוסיפים כ-300 מ"ל יין אדום איכותי, וכן עוד 700 מ"ל יין פומפדיתא, כ-200 גרם בצלצלי שאלוט קצוצים דק, ומוסיפים מעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

מבשלים עוד מספר דקות והרוטב מוכן.
יוצקים מהרוטב על בשר הבקר שהכנתם.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר