fbpx

צלי עגל עם פירות יבשים ורימונים

חומרים:1 ק"ג כתף עגל (לבקש מהקצב להכין לצלי)2 יח' בצל מקולף2 יח' גזר מקולף2 יח' שורש פטרוזליה1 ראש שום1 ליטר מרק עוף1/2 ק"ג תערובת פירות יבשים (תאנים, שזיפים ומשמש)330 מ"ל יין לבן100 מ"ל תרכיז רימוניםאופן ההכנה:לפלפל ולהמליח את הנתח.לטגן את הנתח מכל הצדדים עד שיגיע להשחמה.להניח בצד.לחתוך את הירקות לרבעים.לטגן את כל הירקות להוסיף את היין.להביא לרתיחה.להוסיף 1 ליטר מרק עוף ואת הפירות היבשים. להניח את הצלי במרכז הסיר.לבשל על אש נמוכה למשך שעה.מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת–גן טל 03-7526222.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 ק"ג כתף עגל (לבקש מהקצב להכין לצלי)
2 יח' בצל מקולף
2 יח' גזר מקולף
2 יח' שורש פטרוזליה
1 ראש שום
1 ליטר מרק עוף
1/2 ק"ג תערובת פירות יבשים (תאנים, שזיפים ומשמש)
330 מ"ל יין לבן
100 מ"ל תרכיז רימונים

אופן ההכנה:
לפלפל ולהמליח את הנתח.
לטגן את הנתח מכל הצדדים עד שיגיע להשחמה.
להניח בצד.
לחתוך את הירקות לרבעים.
לטגן את כל הירקות להוסיף את היין.
להביא לרתיחה.
להוסיף 1 ליטר מרק עוף ואת הפירות היבשים.
להניח את הצלי במרכז הסיר.
לבשל על אש נמוכה למשך שעה.

מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת–גן טל 03-7526222.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר