צלעות ברוטב יין אדום

 

מתכונים מתוך התוכנית "מנה מנה" המשודרת בערוץ טבע הדברים

חומרים
נתח אנטריקוט פריים ריבס
רוזמרין
יין אדום יבש
סוכר
פרוסות חציל
פרוסות פלפל אדום
שמן זית

אופן ההכנה
מבשלים את נתח הבשר של אש נמוכה בשמן ללא כל תיבול. לאחר הפיכתו למדיום-וול, חותכים כמניפה, ומוסיפים מעט שמן זית.

הכנת הרוטב: מבשלים במחבת את היין האדום, הסוכר וגבעולי הרוזמרין, עד שהתערובת הופכת לסמיכה.

קולים את פרוסות הפלפלים והחציל במחבת, ומניחים על הצלחת ליד נתח הבשר. שופכים מעל את הרוטב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה