fbpx

צלעות טלה בציפוי מנטה דבש ושום

חומרים:12 צלעות טלהשמן זיתמלח ופלפלאופן ההכנה:צולים את הצלעות במחבת גריל 2-3 דקות מכל צד לדרגת עשייה מדיום.מצפים בגלייז ומגישים.חומרים לגלזורה:1/4 ספל דבש1/4 ספל חרדל דיז'ון2 כפות חזרת חרוסת3 כפות נענע קצוצה דקמלח ופלפלאופן ההכנה:לערבב את חומרי הגלייז ולצפות את הצלעות הצלויות.מגישים עם אורז או תפוחי אדמה צלויים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
12 צלעות טלה
שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
צולים את הצלעות במחבת גריל 2-3 דקות מכל צד לדרגת עשייה מדיום.
מצפים בגלייז ומגישים.

חומרים לגלזורה:
1/4 ספל דבש
1/4 ספל חרדל דיז'ון
2 כפות חזרת חרוסת
3 כפות נענע קצוצה דק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הגלייז ולצפות את הצלעות הצלויות.

מגישים עם אורז או תפוחי אדמה צלויים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר