צלעות טלה בציפוי מנטה דבש ושום

חומרים:12 צלעות טלהשמן זיתמלח ופלפלאופן ההכנה:צולים את הצלעות במחבת גריל 2-3 דקות מכל צד לדרגת עשייה מדיום.מצפים בגלייז ומגישים.חומרים לגלזורה:1/4 ספל דבש1/4 ספל חרדל דיז'ון2 כפות חזרת חרוסת3 כפות נענע קצוצה דקמלח ופלפלאופן ההכנה:לערבב את חומרי הגלייז ולצפות את הצלעות הצלויות.מגישים עם אורז או תפוחי אדמה צלויים.

חומרים:
12 צלעות טלה
שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
צולים את הצלעות במחבת גריל 2-3 דקות מכל צד לדרגת עשייה מדיום.
מצפים בגלייז ומגישים.

חומרים לגלזורה:
1/4 ספל דבש
1/4 ספל חרדל דיז'ון
2 כפות חזרת חרוסת
3 כפות נענע קצוצה דק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הגלייז ולצפות את הצלעות הצלויות.

מגישים עם אורז או תפוחי אדמה צלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר