fbpx

צלעות טלה ברוטב חרדל ותפוזים, מוגש עם פירה שורש סלרי

חומרים2 צלעות טלה1.5 כוסות מיץ תפוזים טריים1 תפוז פרוס לפרוסות2 כפות סוכר חום לח.2 כפות גרגרי חרדל דיג'ון חלק.2 ענפי טימין4 תפו"א בינוניים1 שורש סלרי50 גרם חמאהחלבאופן ההכנהלצמצם מיץ תפוזים עם סוער חום, גרגרי חרדל וטימין לכדי שליש. בסיום הצמצום להוסיף 25 גרם חמאה.פירהמבשלים תפו"א ושורש סלרי לכדי התרככות מסננים ומוסיפים 75 גרם חמאה, מוסיפים חלב עד לספיגה ומועכים לפירה חלק.מחממים מחבת פסים ומניחים צלעות משומנות מומלחות ומפולפלות על מחבת ומטגנים עד למידה הרצויה (wd).את פרוסות התפוזים גם מניחים על המחבת ומסירים ברגע שנוצרים פסי חריכה.הרכבת המנהמניחים פירה במרכז הצלחת, מעליו צלע ומעל פלחי תפוז ומעל לכל את הרוטב ולבסוף זורים מעט מלח גס.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
2 צלעות טלה
1.5 כוסות מיץ תפוזים טריים
1 תפוז פרוס לפרוסות
2 כפות סוכר חום לח.
2 כפות גרגרי חרדל דיג'ון חלק.
2 ענפי טימין
4 תפו"א בינוניים
1 שורש סלרי
50 גרם חמאה
חלב

אופן ההכנה
לצמצם מיץ תפוזים עם סוער חום, גרגרי חרדל וטימין לכדי שליש.
בסיום הצמצום להוסיף 25 גרם חמאה.

פירה
מבשלים תפו"א ושורש סלרי לכדי התרככות מסננים ומוסיפים 75 גרם חמאה, מוסיפים חלב עד לספיגה ומועכים לפירה חלק.

מחממים מחבת פסים ומניחים צלעות משומנות מומלחות ומפולפלות על מחבת ומטגנים עד למידה הרצויה (wd).

את פרוסות התפוזים גם מניחים על המחבת ומסירים ברגע שנוצרים פסי חריכה.

הרכבת המנה
מניחים פירה במרכז הצלחת, מעליו צלע ומעל פלחי תפוז ומעל לכל את הרוטב ולבסוף זורים מעט מלח גס.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר