צלעות טלה ברוטב חרדל ותפוזים, מוגש עם פירה שורש סלרי

 

חומרים
2 צלעות טלה
1.5 כוסות מיץ תפוזים טריים
1 תפוז פרוס לפרוסות
2 כפות סוכר חום לח.
2 כפות גרגרי חרדל דיג'ון חלק.
2 ענפי טימין
4 תפו"א בינוניים
1 שורש סלרי
50 גרם חמאה
חלב

אופן ההכנה
לצמצם מיץ תפוזים עם סוער חום, גרגרי חרדל וטימין לכדי שליש.
בסיום הצמצום להוסיף 25 גרם חמאה.

פירה
מבשלים תפו"א ושורש סלרי לכדי התרככות מסננים ומוסיפים 75 גרם חמאה, מוסיפים חלב עד לספיגה ומועכים לפירה חלק.

מחממים מחבת פסים ומניחים צלעות משומנות מומלחות ומפולפלות על מחבת ומטגנים עד למידה הרצויה (wd).

את פרוסות התפוזים גם מניחים על המחבת ומסירים ברגע שנוצרים פסי חריכה.

הרכבת המנה
מניחים פירה במרכז הצלחת, מעליו צלע ומעל פלחי תפוז ומעל לכל את הרוטב ולבסוף זורים מעט מלח גס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה