1 שדירת צלעות – ספריבס טלה
חומרים למשרה בשר
200 גרם רוטב צ'ילי מתוק מוכן
100 גר' דבש
100 גר' חרדל דיג'ון גרעינים
100 גר' רוטב ברביקיו מוכן
1 ענף עלי רוזמרין
30 גר' שטה (פלפל צ'ילי גרוס)
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה, מוציאים ¼ מכמות המשרה ואת שלושת רבעי הכמות מורחים על שדירת הצלעות מכניסים לתנור שחומם מראש
ל-160 מעלות למשך 60 דקות, מוציאים מהתנור וחותכים את הריבס
בין הצלעות מערבבים עם שארית המשרה ומכניסים לתנור ל-10 דקות
נוספות.
חומרים לסלט
1 לקט בייבי מוכן
2 בצלים ירוקים חתוך גס
1 ראש חסה משי אדומה
1 צרור עלי ראשד
חומרים לרוטב לסלט
חצי כוס חומץ בלסמי
אחת וחצי כוס שמן זית
100 גר' דבש
מעט שטה (פלפל צ'ילי גרוס)
למעבד מזון שופכים את החומץ דבש ומעט שטה מפעילים ומוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל נוזל אחיד.
בנפרד מערבבים את מרכיבי הסלט, על הסלט יוצקים את וינגרט בלסמי דבש על הסלט מניחים 4-5 ריבס לפי הגודל.
