צלעות עגל בברביקיו מקסיקני

הרוטב המקסיקני הוא רוטב קר שנמרח על הבשר לאחר הצלייה בגריל בעזרת מברשת.החומרים: 2 יחידות צלעות עגל במשקל 220 גרם כל אחת.לרוטב ברביקיו מקסיקני:רסק עגבניותרוטב סויה דבש טבסקו אורגנו יבש שוםגרעיני חרדלאופן הכנת הרוטב:מניחים את הרסק במעבד מזון, ומעבדים תוך כדי הוספה של שאר החומרים, עד לקבלת רוטב סמיך בטעם חריף מתוק. שימו לב: הטבסקו חריף מאוד. הוסיפו בזהירות, תוך כדי שאתם טועמים את הרוטב, כדי למצוא את הטעם המועדף עליכם.צולים את הצלעות בגריל לדרגת מדיום או מדיום וול דאן – לפי ההעדפה.לאחר שהבשר מוכן, מורחים את הרוטב הקר על הבשר החם במברשת מתאימה.

הרוטב המקסיקני הוא רוטב קר שנמרח על הבשר לאחר הצלייה בגריל
בעזרת מברשת.

החומרים:
2 יחידות צלעות עגל במשקל 220 גרם כל אחת.

לרוטב ברביקיו מקסיקני:
רסק עגבניות
רוטב סויה
דבש
טבסקו
אורגנו יבש
שום
גרעיני חרדל

אופן הכנת הרוטב:
מניחים את הרסק במעבד מזון, ומעבדים תוך כדי הוספה של שאר החומרים, עד לקבלת רוטב סמיך בטעם חריף מתוק.
שימו לב: הטבסקו חריף מאוד. הוסיפו בזהירות, תוך כדי שאתם טועמים את הרוטב, כדי למצוא את הטעם המועדף עליכם.

צולים את הצלעות בגריל לדרגת מדיום או מדיום וול דאן – לפי ההעדפה.
לאחר שהבשר מוכן, מורחים את הרוטב הקר על הבשר החם במברשת מתאימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר