קאט פיש טמפורה עם רוטב מיונז וקארי

חומרים:1 פילה קאט פיש חתוך לרצועות בעובי 2 ס"מלבלילה:1 כוס קמח½ כוס בירה1 ביה (מס' 2)כפית מלח קורט סוכרחצי כפית פלפל לבןמים קרים לפי הצורךפירורי פאנקו – פירורי לחם יפנייםשמן קנולה לטיגון (עדיף עמוק)לרוטב:4 כפות מיונזכפית קארי תאילנדי צהוב או יותר לפי הטעם כף מיץ לימוןמלחאופן ההכנה:מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה. טורפים את הביצה בכוס נפרדת, מוסיפים מעט מים קרים. מוסיפים את הביצה לקמח ומערבבים.מוסיפים את הבירה ומערבבים, עד לקבלת בלילה דלילה אך לא מימית. רוטב:מערבבים את המיונז עם הקארי הסוכר והמלח, מוסיפים מיץ לימון ומערבבים. הרכבת המנה:מחממים שמן ל- 170OC. טובלים את פיסות הדג בבלילה, מעבירים לצלחת עם פירורי פאנקו, מטגנים כ- 3-2 דקות, מעבירים לנייר סופג, מגישים עם המיונז המתובל. הדגים מיובאים ע"י מפעל טיב טעם

חומרים:
1 פילה קאט פיש חתוך לרצועות בעובי 2 ס"מ
לבלילה:
1 כוס קמח
½ כוס בירה
1 ביה (מס' 2)
כפית מלח
קורט סוכר
חצי כפית פלפל לבן
מים קרים לפי הצורך
פירורי פאנקו – פירורי לחם יפניים
שמן קנולה לטיגון (עדיף עמוק)

לרוטב:
4 כפות מיונז
כפית קארי תאילנדי צהוב או יותר לפי הטעם
כף מיץ לימון
מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה.
טורפים את הביצה בכוס נפרדת, מוסיפים מעט מים קרים.
מוסיפים את הביצה לקמח ומערבבים.
מוסיפים את הבירה ומערבבים, עד לקבלת בלילה דלילה אך לא מימית.

רוטב:
מערבבים את המיונז עם הקארי הסוכר והמלח, מוסיפים מיץ לימון ומערבבים.

הרכבת המנה:
מחממים שמן ל- 170OC. טובלים את פיסות הדג בבלילה, מעבירים לצלחת עם פירורי פאנקו, מטגנים כ- 3-2 דקות, מעבירים לנייר סופג, מגישים עם המיונז המתובל.


הדגים מיובאים ע"י מפעל טיב טעם




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר