חומרים עבור 4 מנות:
1/2 ק"ג דג מוסר נקי מעצמות ועור
2 ק"ג עגבניות טריות
1 פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות
3 שיני שום
2 כפות שמן קנולה לטיגון
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס נענע קצוצה
אופן ההכנה:
קוצצים את הבורי ומוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל, ויוצרים קבבים קטנים.
מרסקים את העגבניות בעזרת פומפייה ומעבירים לסיר רחב, מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
מוסיפים את השום והפלפל הפרוס לחצי שעה נוספת.
מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל. מצננים.
מטגנים את קבב הבורי 2 דקות מכל צד עד להזהבה.
הגשה:
מניחים את תבשיל העגבניות על הצלחת, ומעליו את קבב הבורי.