קבב

חומרים ל-10 אנשים:1.5 ק"ג בשר בקר טרי (חצי צוואר חצי חזה)צרור פטרוזיליה3 פרוסות חלה מושרית במים וסחוטה1 בצל2 שיני שוםמלח ופלפל אופן ההכנה:טוחנים במטחנת בשר את כל המרכיבים ומתבלים. על שיפודי מתכת רחבה יוצרים קבבים.מקררים לכמה שעות.צולים על הגריל.

חומרים ל-10 אנשים:
1.5 ק"ג בשר בקר טרי (חצי צוואר חצי חזה)
צרור פטרוזיליה
3 פרוסות חלה מושרית במים וסחוטה
1 בצל
2 שיני שום
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
טוחנים במטחנת בשר את כל המרכיבים ומתבלים.
על שיפודי מתכת רחבה יוצרים קבבים.
מקררים לכמה שעות.
צולים על הגריל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר