קדירת ירקות בקארי

מתכון של רשת קפה גרג למנה צמחונית חורפית חמה שתחמם לכם את החורף

מוסיפים את עגבניות השרי ורוטב הקארי ואז את שאר הירקות. צילום אלעד גוטמן
מוסיפים את עגבניות השרי ורוטב הקארי ואז את שאר הירקות. צילום אלעד גוטמן

חומרים ל-4 מנות

חומרים לרוטב

2 כפות מחית קארי אדום.

½  קופסת שימורים (200 מ"ל) קרם קוקוס

שמן סויה לפי העין (תלוי בגודל הסיר)

1 פחית  עגבניות מרוסקות

קורט מלח

קורט סוכר

חומרים לתבשיל

 שמן סויה לפי העין

10 עגבניות שרי חצויות

2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות

2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות

חבילת פטריות

חופן אפונת גינה

שעועית עדינה (שקית)

אופן הכנת הרוטב

בסיר רחב על אש קטנה בוזקים שכבה דקה של שמן.

מוסיפים את כפות הקארי וקרם הקוקוס, בחושים היטב עם כף עץ עד קבלת מרקם אחיד.

מוסיפים  את פחית העגבניות המרוסקות.

מתבלים במלח ומעט סוכר.

הכנת התבשיל

 בסיר נוסף מחממים שמן ומטגנים את הבצל והפטריות.

מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי, ואז את שאר הירקות.

מביעים לרתיחה.

המלצת הגשה

 לצד אורז לבן ומעט בוטנים מעל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה