קובה במיה

מרקבצל קצוץ מאודה עם מעט שמן.שוטפים ומנקים חצי ק"ג במיה ומוסיפים לבצל.שוטפים ומיבשים 200 גרם משמש ומוסיפים.מערבבים יחד 3-4 כפות רסק עגבניות,מיץ מלימון, סוכר ומלח.לשפוך את התערובת פנימה ולהוסיף 6-7 כוסות מים ולהרתיח 10 דקות.שמים את הקובה ביפנים ומבשלים עד שהוא צף למעלה.מכבים את האש ואוכלים.הבצק1 ק"ג אורז לא מבושל משרים 2-3 שעות במים ומסננים.טוחנים יחד במכונת בשר או מג'ימיקס את האורז, חצי ק"ג חזה עוף טחון, חצי ק"ג בשר טחון ו2 כפות מלח.לשים עד שנוצר בצק.המילוי1 וחצי ק"ג בשר טחון עבה.4-5 בצלים.מאדים ביחד עם מעט שמן עד שמתייבש.מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.מקררים וממלאים את הקובה לעיגולים.

מרק
בצל קצוץ מאודה עם מעט שמן.
שוטפים ומנקים חצי ק"ג במיה ומוסיפים לבצל.
שוטפים ומיבשים 200 גרם משמש ומוסיפים.
מערבבים יחד 3-4 כפות רסק עגבניות,מיץ מלימון, סוכר ומלח.
לשפוך את התערובת פנימה ולהוסיף 6-7 כוסות מים ולהרתיח 10 דקות.
שמים את הקובה ביפנים ומבשלים עד שהוא צף למעלה.
מכבים את האש ואוכלים.

הבצק
1 ק"ג אורז לא מבושל משרים 2-3 שעות במים ומסננים.
טוחנים יחד במכונת בשר או מג'ימיקס את האורז, חצי ק"ג חזה עוף טחון, חצי ק"ג בשר טחון ו2 כפות מלח.לשים עד שנוצר בצק.

המילוי
1 וחצי ק"ג בשר טחון עבה.
4-5 בצלים.
מאדים ביחד עם מעט שמן עד שמתייבש.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.
מקררים וממלאים את הקובה לעיגולים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר