קובה במיה

 

מרק
בצל קצוץ מאודה עם מעט שמן.
שוטפים ומנקים חצי ק"ג במיה ומוסיפים לבצל.
שוטפים ומיבשים 200 גרם משמש ומוסיפים.
מערבבים יחד 3-4 כפות רסק עגבניות,מיץ מלימון, סוכר ומלח.
לשפוך את התערובת פנימה ולהוסיף 6-7 כוסות מים ולהרתיח 10 דקות.
שמים את הקובה ביפנים ומבשלים עד שהוא צף למעלה.
מכבים את האש ואוכלים.

הבצק
1 ק"ג אורז לא מבושל משרים 2-3 שעות במים ומסננים.
טוחנים יחד במכונת בשר או מג'ימיקס את האורז, חצי ק"ג חזה עוף טחון, חצי ק"ג בשר טחון ו2 כפות מלח.לשים עד שנוצר בצק.

המילוי
1 וחצי ק"ג בשר טחון עבה.
4-5 בצלים.
מאדים ביחד עם מעט שמן עד שמתייבש.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.
מקררים וממלאים את הקובה לעיגולים.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה