קומפוט קרמבולה

רכיבים:10 קרמבולות 3/4 כוס סוכר3/4 כוס מים1 מקל וניל חצוי5 תרמילי הל שבורים3 כוכבי אניסאופן ההכנה:בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, סוכר ותבלינים.מרגע הרתיחה מבשלים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ.פורסים את הקרמבולות לכוכבים בעובי כחצי ס"מ ומוסיפים לסיר.מקררים היטב עד להגשה.מומלץ להגיש לצד גלידה איכותית ופקאן מעל.

רכיבים:
10 קרמבולות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 מקל וניל חצוי
5 תרמילי הל שבורים
3 כוכבי אניס

אופן ההכנה:
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, סוכר ותבלינים.
מרגע הרתיחה מבשלים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ.
פורסים את הקרמבולות לכוכבים בעובי כחצי ס"מ ומוסיפים לסיר.
מקררים היטב עד להגשה.
מומלץ להגיש לצד גלידה איכותית ופקאן מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר