fbpx

קומפוט קרמבולה

רכיבים:10 קרמבולות 3/4 כוס סוכר3/4 כוס מים1 מקל וניל חצוי5 תרמילי הל שבורים3 כוכבי אניסאופן ההכנה:בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, סוכר ותבלינים.מרגע הרתיחה מבשלים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ.פורסים את הקרמבולות לכוכבים בעובי כחצי ס"מ ומוסיפים לסיר.מקררים היטב עד להגשה.מומלץ להגיש לצד גלידה איכותית ופקאן מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
10 קרמבולות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 מקל וניל חצוי
5 תרמילי הל שבורים
3 כוכבי אניס

אופן ההכנה:
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, סוכר ותבלינים.
מרגע הרתיחה מבשלים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ.
פורסים את הקרמבולות לכוכבים בעובי כחצי ס"מ ומוסיפים לסיר.
מקררים היטב עד להגשה.
מומלץ להגיש לצד גלידה איכותית ופקאן מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר