קוקטיילים אדומים

חטיבת האלכוהול של טמפו מציגה מתכוני קוקטיילים אדומים לרגל יום האהבה – ט"ו באב

מקשטים את הכוס עם גבעול בזיליקום ופרוסת תות
מקשטים את הכוס עם גבעול בזיליקום ופרוסת תות

SWEDE STRAWBERRY

רכיבים

50 מ”ל אבסולוט

30 מ”ל מיץ לימון

20 מ”ל סירופ תות

1 תות טרי

4-5 עלי בזיליקום

חצי כוס של סודה

אופן ההכנה והגשה

לחתוך תות גדול אחד לקוביות ולכתוש בעדינות בתוך כוס ההגשה.

להוסיף שאר המרכיבים (לא כולל הסודה) לכוס הגשה עם קרח כתוש.

לערבב הכל עם כף באופן שיכניס אוויר לתוך הקוקטייל (SWIZZLE).

להוסיף עוד קרח כתוש עד הסוף ולסגור עם סודה.

מקשטים את הכוס עם גבעול בזיליקום ופרוסת תות.

מקשטים עם פטל שחור וגבעול נענע
מקשטים עם פטל שחור וגבעול נענע

FOREST FRUITS OF LONDON

רכיבים

50 מ”ל ביפאיטר

30 מ”ל מיץ לימון

30 מ”ל ג’ומקס רימונים

20 מ”ל סירופ תה פירות יער

4 פטל שחור

מתכון לסירופ תה פירות יער

בכלי נייטרלי שמים 2 כוסות סוכר עם 1 כוס של תה פירות יער מצומצם- בערך 4 תיונים, ומערבבים עד שנמס כל הסוכר.

אופן ההכנה והגשה

שמים  את הפטל השחור בכוס לובול (כוס נמוכה) שתהיה כוס ההגשה, וכותשים.

מוסיפים את שאר הרכיבים עם קרח כתוש לכוס ההגשה.

עם כף לערבב ולהפוך את כל הרכיבים יחד – שגם כדי לערבב הקוקטייל וגם כדי להכניס אוויר לקוקטייל (SWIZZLE).

מוסיפים עוד קרח כתוש עד הסוף.

מקשטים עם פטל שחור וגבעול נענע.

מקשטים עם דובדבן טרי
מקשטים עם דובדבן טרי

CHERRY MARGARITA

רכיבים

50 מ”ל טקילה אולמקה בלאנקו

30 מ”ל מיץ לימון

20 מ”ל סירופ דובדבן

3 דובדבנים

אופן ההכנה והגשה

בתוך השייקר שמים 3 דובדבנים טריים ללא גלעין, ביחד עם הטקילה, מיץ הלימון והסירופ.

משקשקים טוב טוב ומסננים לכוס מרטיני (אם יש) או כוס נמוכה עם קרח.

מקשטים עם דובדבן טרי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה