קוקטיילים קייצים

 

קוקטיילי ליקר מידורי

ליקר מידורי מיוצר ע"י השרייה של מלונים טריים באלכוהול. כל תהליך הייצור לוקח כחודש ימים ונוסחתו המדויקת היא סוד שמור של חברת סנטורי, קונצרן המשקאות הגדול ביותר ביפן. משמעות השם מידורי ביפנית הוא "ירוק".

Midori Sour
מנה מידורי
1/2 מנה מיץ לימון
1/2 מי סוכר
מנערים בשייקר את כל המרכיבים עם קרח ומוזגים לכוס וויסקי עם קרח

Midori Martini
1/2 מנה מידורי
מנה ג'ין או וודקה סטוליצ'ניה
קורטוב וורמוט יבש
לנער בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני

Mellon Ball
מנה מידורי
1/2 מנה וודקה סטוליצ'ניה
מיץ תפוזים
למזוג לכוס היי בול (כוס גבוהה) עם קרח

Midori Pash
מנה מידורי
1/2 מנה וודקה סטוליצ'ניה
מיץ קרנברי
למזוג לכוס היי בול עם קרח ולהשלים עם קרנברי


קוקטיילי ליקר אל דורדו

רום אל דורדו מגיע ממדינת גויאנה שבאמריקה הדרומית. ממטעי הסוכר העשירים של גויאנה מפיקים את הרום, שנחשב לאחד מהאיכותיים בעולם.
רום אל דורדו הינו קל, יבש ומדהים בעדינותו. רום שכל טעמיו מתמזגים להרמוניה מושלמת. אל דורדו יכול להיות מתאים לסגנונות רבים של קוקטילים, החל בקוקטילים בבלנדר כמו דאקירי ופינקולדה, וכלה בקוקטיילים קלאסיים אחרים כמו מוחיטו וקובה ליברה.

דאקירי קפוא
1.5 אל דורדו לבן/כהה
1 ליים ג'וס מארי בריזר
1/2 סירופ פירות
פירות
להכניס לבלנדר עם קרח ולערבב

קובה ליברה
1.5 אל דורדו לבן/כהה
למלא בקולה
להוסיף רבע לימון

מוחיטו
2 אל דורדו כהה/לבן
1 ליים ג'וס מארי בריזר
עלי נענע/מנטה כתושים
סודה עם קרח ולכתוש הכול
אפשר להוסיף לימון חתוך לקוביות ומי סוכר


קוקטיילי ליקר ליצ'או

ליקר ליצ'או מגיע אלינו מסין. הוא מבוסס על מיץ המופק מפרי הליצ'י. ליקר הליצ'או הינו יוצא דופן בכך שלהבדיל מליקרים אחרים מסוגו, הוא מכיל תמציות טבעיות בלבד, ללא שימוש בחומרים סינתטיים.

ליצ'או מרטיני
1 מנה וודקה סטולי
1/2 מנה ליקר ליצ'או
1 מנה מיץ ליצ'י
לנער לתוך כוס מרטיני ולקשט בכדור ליצ'י


ליצ'או לאונץ'
1 מנה ליקר ליצ'או
להוסיף מיץ תפוזים ואננס, בהתאמה, לסיים בנגיעה של סירופ תות שדה
ניתן לחזק עם וודקה

ליצ'או סוואר
1 מנה ליקר ליצ'או
1/2 מנה מיץ לימון
1/2 מנה מי סוכר
לנער לתוך כוס וויסקי עם קרח


קוקטיילי וודקה סטולי וניל

וודקה סטולי הפכה ללהיט של הקיץ בכל העולם. הוניל הוא, ללא כל ספק, התבלין האופנתי וגם המבוקש ביותר כיום בעולם, ושילובו עם טעמה החלק והקטיפתי של הסטולי יוצר את המשקה האולטימטיבי. חשוב לציין, לא מדובר בתמצית מלאכותית של וניל, אלא בוניל האותנטי, היקר והנדיר.

סטולי וניל קוסמו
3 מנות סטולי וניל
1 מנה טריפלסק בולס
1 מנה קרנברי ג'וס
מנוער היטב עם קרח
להגיש בכוס מרטיני

סטולי פרפר
1 מנה סטולי וניל
1 מנה סטולי פטל
1 מנה ליקר קרם דה באנאן בולס
למזוג ולהגיש על מצע של קרח






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה