מרגריטה אפרסק מעושן

מרכיבים
30 מ"ל טקילה
15 מ"ל מזקל
7 מ"ל טריפל סק
15 מ"ל סירופ אגבה
0.5 גרם מחית אפרסק נוזלית
½ ליים סחוט
לקישוט
מלח היביסקוס
פרוסת תפוז דם מיובשת
אופן ההכנה
ממליחים את שפת הכוס במלח היביסקוס. מוסיפים את כל החומרים לשייקר, ממלאים בקרח ומנערים בחוזקה. מסננים ומוזגים לכוס עם שוליים במלח על קרח טרי ולאחר מכן מקשטים.
אספרסו מרטיני

מרכיבים
50 מ"ל וודקה וניל
30-40 מ"ל קלואה
דאבל אספרסו
לקישוט
3 פולי קפה
אופן ההכנה
מכינים כוס עם קרח ומניחים בצד. מערבבים את החומרים ולאחר שמוציאים את כל הקרח מהכוס שהצטננה לה בצד, מוזגים את הקוקטייל לכוס ומקשטים בשלושה פולי קפה.
קוקטייל דג מרדן (Rebellious Fish)

מחווה לדגים המלווים את אוניות הקרוזים בהפלגותיהן לאורך החופים בעולם
מרכיבים
7 מ"ל מיץ תפוזים
15 מ"ל ליקר פסיפלורה
30 מ"ל וודקה
60 מ"ל מיץ תפוזים טבעי
יין מבעבע Prosecco
לקישוט
פירות יער
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים, מלבד היין המבעבע, לכוס ערבוב מלאה בקרח. מנערים היטב, מסננים ומוזגים לתוך כוס מלאה בקרח טרי. מעל מוזגים יין מבעבע, מקשטים בפירות יער טריים ומגישים.
מוחיטו אננס קוקוס

מרכיבים
35 מ"ל רום קוקוס בקארדי
1 גרם נקטר אננס
3 פרוסות לימון ליים
4 עלי נענע
15 מ"ל סימפל סירופ
לקישוט
½ פלח אננס
עלי נענע
אופן ההכנה
בכוס ערבוב מוסיפים את כל החומרים, מנערים היטב. מסננים מעל קרח טרי שבכוס, ומעל מוזגים סודה.