קישואים ממולאים בנוסח לבנוני

ל- 5 סועדים חומרים: 15 קישואים קטנים מאוד100 גר' בשר טחון100 גר' משמש מיובש פרוס דק350 סמ"ק תמרינדי (במידה ואין ניתן לקחת ממרח תמרים ומיץ לימון)200-250 גר' אורז עגול בבהרט אבקת מרק ופלפל אבקת מרק עוף מלח, פלפל לפי טעםמים שמן זית לטיגון אופן ההכנה:לרוקן את הקישואים ולהשאיר את הקליפה עם מעט מבשר הקישוא. במחבת לחמם שמן בגובה רדוד, ולטגן את הקישואים עד להשחמה קלה. לערבב את הבשר הטחון, האורז והתבלינים ולמלא את הקישואים. לא לדחוס יותר מדי, כדי שיישאר מקום לאורז להתנפח. בסיר להרתיח כ- 1 ליטר מים עם התמרינדי והמשמשים, לתבל עם אבקת מרק, בהרט ופלפל. לסדר את הקישואים בכלי פיירקס או כלי אחר המתאים לתנור. לכסות בנוזל בגובה אצבע וחצי מעל הקישואים. לכסות בנייר כסף, להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות ל כ-30 דקות. להוריד את נייר הכסף למשך כ- 10 דקות להסמכת הרוטב, ולהגיש.

ל- 5 סועדים

חומרים:
15 קישואים קטנים מאוד
100 גר' בשר טחון
100 גר' משמש מיובש פרוס דק
350 סמ"ק תמרינדי (במידה ואין ניתן לקחת ממרח תמרים ומיץ לימון)
200-250 גר' אורז עגול בבהרט
אבקת מרק ופלפל
אבקת מרק עוף
מלח, פלפל לפי טעם
מים
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
לרוקן את הקישואים ולהשאיר את הקליפה עם מעט מבשר הקישוא. במחבת לחמם שמן בגובה רדוד, ולטגן את הקישואים עד להשחמה קלה.
לערבב את הבשר הטחון, האורז והתבלינים ולמלא את הקישואים. לא לדחוס יותר מדי, כדי שיישאר מקום לאורז להתנפח.
בסיר להרתיח כ- 1 ליטר מים עם התמרינדי והמשמשים, לתבל עם אבקת מרק, בהרט ופלפל.
לסדר את הקישואים בכלי פיירקס או כלי אחר המתאים לתנור. לכסות בנוזל בגובה אצבע וחצי מעל הקישואים. לכסות בנייר כסף, להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות ל כ-30 דקות. להוריד את נייר הכסף למשך כ- 10 דקות להסמכת הרוטב, ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר