קישואים עם פלפלי גמבה וזיתים

מצרכים:3 קישואים רגיליםשמן זית מסוג מעולה4 שיני שום, מרוסקות50 גרם זיתים שחורים מגולענים100 גרם פלפלי גמבה כבושים3 כפות חומץ בן יין אדוםמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות דקות. שמים במחבת שמן זית ומטגנים בו את השום המרוסק עד שהוא מתחיל להשחים. מוסיפים למחבת את הקישואים ומטגנים על אש בינונית כ-3 דקות, תוך בחישה מפעם לפעם. יש להקפיד שהקישואים לא ישחימו. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ומורידים מהאש. קוצצים את הזיתים לטבעות ומוסיפים למחבת. שופכים על הכול חומץ בן יין, מערבבים בעדינות כדי שלא לפגוע בקישואים, ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

מצרכים:
3 קישואים רגילים
שמן זית מסוג מעולה
4 שיני שום, מרוסקות
50 גרם זיתים שחורים מגולענים
100 גרם פלפלי גמבה כבושים
3 כפות חומץ בן יין אדום
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות דקות.
שמים במחבת שמן זית ומטגנים בו את השום המרוסק עד שהוא מתחיל להשחים. מוסיפים למחבת את הקישואים ומטגנים על אש בינונית כ-3 דקות, תוך בחישה מפעם לפעם. יש להקפיד שהקישואים לא ישחימו.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ומורידים מהאש.
קוצצים את הזיתים לטבעות ומוסיפים למחבת.
שופכים על הכול חומץ בן יין, מערבבים בעדינות כדי שלא לפגוע בקישואים, ומעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר