קלאמרי ברוטב חריימה

רוטב חריימה:4 פלפל גמבה1 פלפל חריף ירוק1 חבילת כוסברה6 שיני שוםכף גדושה של פפריקה אדומה.1/2 כף כורכום1/2 כף קארי1/2 כף פלפל לבןמלח לפי טעםמבשלים את כל המרכיבים יחד על כוס שמן קנולה (או שמן סויה). לבשל כשעה עד לריכוך הפלפלים. טוחנים את הרוטב על לקבלת מרקם אחיד.אופן הכנת הקלאמרי:מחממים היטב מחבת. למחבת הרותח מוסיפים מעט שמן זית. מקפיצים את הקלאמרי עד לבישול מלא (עד שהשקיפות שלנו הופכת ללבנה). מוסיפים את רוטב החריימה, מערבבים ומבשלים מעט. מגישים.

רוטב חריימה:
4 פלפל גמבה
1 פלפל חריף ירוק
1 חבילת כוסברה
6 שיני שום
כף גדושה של פפריקה אדומה.
1/2 כף כורכום
1/2 כף קארי
1/2 כף פלפל לבן
מלח לפי טעם

מבשלים את כל המרכיבים יחד על כוס שמן קנולה (או שמן סויה). לבשל כשעה עד לריכוך הפלפלים. טוחנים את הרוטב על לקבלת מרקם אחיד.

אופן הכנת הקלאמרי:
מחממים היטב מחבת. למחבת הרותח מוסיפים מעט שמן זית. מקפיצים את הקלאמרי עד לבישול מלא (עד שהשקיפות שלנו הופכת ללבנה).
מוסיפים את רוטב החריימה, מערבבים ומבשלים מעט. מגישים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר