קנלוני בגבינת מסקרפונה ופירות יבשים

חומרים ל12 יחידות12 יחידות קנלוני "פרפקטו"למילוי1 מיכל גבינת מסקרפונה (250 גרם)150 גרם מיגוון פירות יבשים חתוכים דק (תמר, 2 תאנים, חצי אגס, 4 משמשים, צימוקים וכד')1 כף אבקת סוכר2-3 טיפות וניל2-3 כפות שמנת מתוקה1 כפית קליפת לימון מגוררת1 כף פירורי פתיבר "אסם"כמה טיפות מיץ לימוןלרוטב שמנת וניל:1 מיכל שמנת מתוקה (למעט הכמות של המלית)רבע כוס חלב2 כפות דבש2-3 טיפות ונילקורט מלחלהגשהיוגורט חמצמץאופן ההכנה1. מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.2. טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.3. יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.4. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.5. מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.

חומרים ל12 יחידות
12 יחידות קנלוני "פרפקטו"

למילוי
1 מיכל גבינת מסקרפונה (250 גרם)
150 גרם מיגוון פירות יבשים חתוכים דק (תמר, 2 תאנים, חצי אגס, 4 משמשים, צימוקים וכד')
1 כף אבקת סוכר
2-3 טיפות וניל
2-3 כפות שמנת מתוקה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1 כף פירורי פתיבר "אסם"
כמה טיפות מיץ לימון
לרוטב שמנת וניל:
1 מיכל שמנת מתוקה (למעט הכמות של המלית)
רבע כוס חלב
2 כפות דבש
2-3 טיפות וניל
קורט מלח

להגשה
יוגורט חמצמץ

אופן ההכנה
1. מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.

2. טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.

בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.

3. יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.

4. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.

5. מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר