קפוצ'ינו חצילים

חומרים ל – 4 מנות1 גזר קטן1.5 בצל חצי כרישה5 חציליםחלב ושמנת ביחס 1:1שמן זיתמלחפלפלעלי טימין2 כפות גבינת עיזיםחצי כוס חלבאופן ההכנהחותכים את הגזר, בצל, והכרישה לקוביות של 2 ס"מ, מקפיצים בשמן זית משובח.במקביל דוקרים כל חציל ואופים אותם עד להתרככות.מוציאים את ליבת החציל ומערבבים עם הירקות המוקפצים.מוסיפים שמנת וחלב ביחס של 1:1 עד שמכסה את הירקות.מבשלים על אש נמוכה עוד כ – 15 דקות, טוחנים בבלנדר ידני ומעבירים דרך נפה.מערבבים 2 כפות גבינת עיזים בחצי כוס חלב חם, עד שהמרקם נהיה רך, שופכים מעל המרק.מעטרים בעלי טימין ושמן זית.אופן ההגשהבכוס מרטיני.

חומרים ל – 4 מנות
1 גזר קטן
1.5 בצל
חצי כרישה
5 חצילים
חלב ושמנת ביחס 1:1
שמן זית
מלח
פלפל
עלי טימין
2 כפות גבינת עיזים
חצי כוס חלב

אופן ההכנה
חותכים את הגזר, בצל, והכרישה לקוביות של 2 ס"מ, מקפיצים בשמן זית משובח.

במקביל דוקרים כל חציל ואופים אותם עד להתרככות.

מוציאים את ליבת החציל ומערבבים עם הירקות המוקפצים.

מוסיפים שמנת וחלב ביחס של 1:1 עד שמכסה את הירקות.

מבשלים על אש נמוכה עוד כ – 15 דקות, טוחנים בבלנדר ידני ומעבירים דרך נפה.

מערבבים 2 כפות גבינת עיזים בחצי כוס חלב חם, עד שהמרקם נהיה רך, שופכים מעל המרק.

מעטרים בעלי טימין ושמן זית.

אופן ההגשה
בכוס מרטיני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר