קפוצ'ינו חצילים

 

חומרים ל – 4 מנות
1 גזר קטן
1.5 בצל
חצי כרישה
5 חצילים
חלב ושמנת ביחס 1:1
שמן זית
מלח
פלפל
עלי טימין
2 כפות גבינת עיזים
חצי כוס חלב

אופן ההכנה
חותכים את הגזר, בצל, והכרישה לקוביות של 2 ס"מ, מקפיצים בשמן זית משובח.

במקביל דוקרים כל חציל ואופים אותם עד להתרככות.

מוציאים את ליבת החציל ומערבבים עם הירקות המוקפצים.

מוסיפים שמנת וחלב ביחס של 1:1 עד שמכסה את הירקות.

מבשלים על אש נמוכה עוד כ – 15 דקות, טוחנים בבלנדר ידני ומעבירים דרך נפה.

מערבבים 2 כפות גבינת עיזים בחצי כוס חלב חם, עד שהמרקם נהיה רך, שופכים מעל המרק.

מעטרים בעלי טימין ושמן זית.

אופן ההגשה
בכוס מרטיני.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה