קציצות גזר ובקר

 

מצרכים ל-6 מנות
3 גזרים גדולים מגוררים
חצי ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס פירורי לחם
רבע כוס שומשום
מלח
פלפל שחור
רבע כפית פלפל אדום גרוס
1 כפית כמון
רבע כוס שמן זית
שמן לטיגון

אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים. מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים קציצות קטנות.

2. מחממים שמן במחבת גדולה וכבדה ומטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות. סופגים את השמן בעזרת מגבות נייר ומגישים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה