קראב קייק

 

מרכיבים:
800 גרם בשר סרטנים
ביצה
כוס קמח
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
8 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 בצל סגול גדול
צרור עירית קצוצה
פירורי לחם פנקו לציפוי

אופן הכנה:
לערבב את כל המרכיבים למסה אחידה, ליצור צורה רצויה, ולצפות בקמח פנקו ולטגן בשמן עמוק, עד לקבלת גוון זהוב.
להגיש עם שמנת חמוצה.


ממתכוני המנות המשתתפות בפסטיבל "לילות תל אביב והרצליה", 1 – 10 בנובמבר 2006.
מיטב המסעדות והשפים המובילים באזור תל אביב והרצליה מאחדים כוחות בפסטיבל לילי בו יציעו מבחר מנות שף מיוחדות ב- 25 ש"ח, ולצידן אלכוהול וקוקטיילים ב- 14 ש"ח בלבד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה