קרוקטים גבינת צאן

מתכון ל-4 איש (כ-50 קרוקטים)חומרים:400 גרם תפוח אדמה מבושל עם הקליפה100 גרם גבינת עזים (יפעז)125 גרם קמח1/2 כפית מלחקורט פלפל לבן1/2 חלמון ביצהגבינת פרמז'ן מגוררתעירית קצוצהההכנה:לבשל את תפוחי האדמה, לקלף בעודם חמים, לטחון ולצנן. להוסיף את גבינת העזים ולנפות פנימה את הקמח והמלח. להוסיף את החלמון ולעבד את התערובת למסה אחידה ואוורירית. לגלגל לצינורות בקוטר 2-3 ס"מ ולחתוך לקרוקטים באורך 3 ס"מ. לטגן בשמן עמוק עד להזהבה, לסנן את השמן העודף ולהניח בצלחת הגשה. לצקת מעל את הרוטב, ולפזר גבינת פרמז'ן מגוררת ועירית קצוצה.ממתכוני המנות המשתתפות בפסטיבל "לילות תל אביב והרצליה", 1 – 10 בנובמבר 2006.מיטב המסעדות והשפים המובילים באזור תל אביב והרצליה מאחדים כוחות בפסטיבל לילי בו יציעו מבחר מנות שף מיוחדות ב- 25 ש"ח, ולצידן אלכוהול וקוקטיילים ב- 14 ש"ח בלבד.

מתכון ל-4 איש (כ-50 קרוקטים)

חומרים:
400 גרם תפוח אדמה מבושל עם הקליפה
100 גרם גבינת עזים (יפעז)
125 גרם קמח
1/2 כפית מלח
קורט פלפל לבן
1/2 חלמון ביצה
גבינת פרמז'ן מגוררת
עירית קצוצה

ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה, לקלף בעודם חמים, לטחון ולצנן.
להוסיף את גבינת העזים ולנפות פנימה את הקמח והמלח. להוסיף את החלמון ולעבד את התערובת למסה אחידה ואוורירית.
לגלגל לצינורות בקוטר 2-3 ס"מ ולחתוך לקרוקטים באורך 3 ס"מ.
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה, לסנן את השמן העודף ולהניח בצלחת הגשה.
לצקת מעל את הרוטב, ולפזר גבינת פרמז'ן מגוררת ועירית קצוצה.



ממתכוני המנות המשתתפות בפסטיבל "לילות תל אביב והרצליה", 1 – 10 בנובמבר 2006.
מיטב המסעדות והשפים המובילים באזור תל אביב והרצליה מאחדים כוחות בפסטיבל לילי בו יציעו מבחר מנות שף מיוחדות ב- 25 ש"ח, ולצידן אלכוהול וקוקטיילים ב- 14 ש"ח בלבד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר