fbpx

קרם ברולה שוקולד-מוקה

להכנת 4 מנות1 וחצי מיכל שמנת מתוקהחצי ספל NESCAFE COOL סירופ בטעם שוקולד-מוקהשמינית כפית מלח4 חלמוני ביצים גדולות3 כפות סוכר גבישי1. מניחים את השמנת והמלח בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.2. מוסיפים את סירופ NESCAFE COOL. 3. בקערה בינונית מקציפים את חלמוני הביצים ומוסיפים בהדרגה את נוזל השמנת והסירופ.4. מסננים במסננת דקה ומעבירים לכלים של קרם ברולה (170 סמ"ק). מכסים חלקית בנייר אלומיניום.5. מניחים בתבנית עם מים רותחים. אופים בתנור בחום של C150 במשך שעה וחצי. 6. מחממים את הגריל בתנור לחום מירבי. מפזרים את הסוכר על הקרם ברולה וחורכים עד שהסוכר נמס והופך לקרמל. מגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

להכנת 4 מנות

1 וחצי מיכל שמנת מתוקה
חצי ספל NESCAFE COOL סירופ בטעם שוקולד-מוקה
שמינית כפית מלח
4 חלמוני ביצים גדולות
3 כפות סוכר גבישי

1. מניחים את השמנת והמלח בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

2. מוסיפים את סירופ NESCAFE COOL.

3. בקערה בינונית מקציפים את חלמוני הביצים ומוסיפים בהדרגה את נוזל השמנת והסירופ.

4. מסננים במסננת דקה ומעבירים לכלים של קרם ברולה (170 סמ"ק). מכסים חלקית בנייר אלומיניום.

5. מניחים בתבנית עם מים רותחים. אופים בתנור בחום של C150 במשך שעה וחצי.

6. מחממים את הגריל בתנור לחום מירבי. מפזרים את הסוכר על הקרם ברולה וחורכים עד שהסוכר נמס והופך לקרמל. מגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר