קרם ברולה שוקולד-מוקה

 

להכנת 4 מנות

1 וחצי מיכל שמנת מתוקה
חצי ספל NESCAFE COOL סירופ בטעם שוקולד-מוקה
שמינית כפית מלח
4 חלמוני ביצים גדולות
3 כפות סוכר גבישי

1. מניחים את השמנת והמלח בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

2. מוסיפים את סירופ NESCAFE COOL.

3. בקערה בינונית מקציפים את חלמוני הביצים ומוסיפים בהדרגה את נוזל השמנת והסירופ.

4. מסננים במסננת דקה ומעבירים לכלים של קרם ברולה (170 סמ"ק). מכסים חלקית בנייר אלומיניום.

5. מניחים בתבנית עם מים רותחים. אופים בתנור בחום של C150 במשך שעה וחצי.

6. מחממים את הגריל בתנור לחום מירבי. מפזרים את הסוכר על הקרם ברולה וחורכים עד שהסוכר נמס והופך לקרמל. מגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה