קרפיון בתחמיץ ריחן

חומרים לשתי מנות1 קרפיון פרוס במשקל 500 גרם 1 צרור בזיליקום6 כפות שמן זיתמלח ופלפל לטעמכםמיץ משני לימונים1 כפית שום כתוש2 יחידות פלפל אדום קלוי וקלוףאופן ההכנהלהכניס למגי'מיקס את הבזיליקום, שמן הזית, השום, הפלפל האדום, התבלינים והלימון. ולטחון הכל יחדיו.למרוח את הדג מכל הכיוונים (בעיקר בבטנו) ולאפות בתנור בחום של 180-200 מעלות צלזיוס למשך כ 10-15 דקות ולהגיש חם

חומרים לשתי מנות
1 קרפיון פרוס במשקל 500 גרם
1 צרור בזיליקום
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל לטעמכם
מיץ משני לימונים
1 כפית שום כתוש
2 יחידות פלפל אדום קלוי וקלוף

אופן ההכנה
להכניס למגי'מיקס את הבזיליקום, שמן הזית, השום, הפלפל האדום, התבלינים והלימון. ולטחון הכל יחדיו.

למרוח את הדג מכל הכיוונים (בעיקר בבטנו) ולאפות בתנור בחום של 180-200 מעלות צלזיוס למשך כ 10-15 דקות ולהגיש חם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר