קרפצ'יו בורי

חומרים (ל-4 מנות):1 דג בורי גדול במשקל 1 ק"ג (לבקש מהמוכר לפלט, להוציא עצמות ולקלף את העור)1/2 כוס מיץ לימון טרי בלבד (אפשרות להחליף בסויה)2 כפות שמן זיתקורט מלח גסקורט פלפל שחור גרוס2 בצלים ירוקים קצוציםתוספת לקישוט:2 מלפפונים חתוכים לג'וליין (גפרורים דקים)1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקותכפית שומשום שחורכף שמן2 כפות לימוןמלח ופלפלאופן ההכנה:לפרוס את הדג לפרוסות דקות מאד ולסדר בצלחת.מוסיפים את הלימון, השמן והבצל הירוק, מלח ופלפל (לפי הטעם). מניחים את הסלט שהוכן מראש במרכז הצלחת מעל הדג, ומגישים. להכנת סביצ'ה: את הדג חותכים לקוביות קטנות. משרים במקרר ל-1/2 שעה עם חצי כוס של מיץ לימון טרי ו-2 כפות של שמן זית. מוציאים מהמקרר לקערה, מוסיפים 2 בצלים ירוקים קצוצים.מוזגים כף גדושה של סלט מלפפונים (אפשר גם סלט עלי בייבי) במרכז הצלחת.מניחים את הסביצ'ה על הסלט.ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגישים.

חומרים (ל-4 מנות):
1 דג בורי גדול במשקל 1 ק"ג (לבקש מהמוכר לפלט, להוציא עצמות ולקלף את העור)
1/2 כוס מיץ לימון טרי בלבד (אפשרות להחליף בסויה)
2 כפות שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
2 בצלים ירוקים קצוצים
תוספת לקישוט:
2 מלפפונים חתוכים לג'וליין (גפרורים דקים)
1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
כפית שומשום שחור
כף שמן
2 כפות לימון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לפרוס את הדג לפרוסות דקות מאד ולסדר בצלחת.
מוסיפים את הלימון, השמן והבצל הירוק, מלח ופלפל (לפי הטעם).
מניחים את הסלט שהוכן מראש במרכז הצלחת מעל הדג, ומגישים.

להכנת סביצ'ה:
את הדג חותכים לקוביות קטנות.
משרים במקרר ל-1/2 שעה עם חצי כוס של מיץ לימון טרי ו-2 כפות של שמן זית.
מוציאים מהמקרר לקערה, מוסיפים 2 בצלים ירוקים קצוצים.
מוזגים כף גדושה של סלט מלפפונים (אפשר גם סלט עלי בייבי) במרכז הצלחת.
מניחים את הסביצ'ה על הסלט.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר