קרפצי'ו סינטה במילוי אבוקדו וסלסת פלפלים בשמן זית ירוק רענן

 

המצרכים הדרושים להכנת 4 מנות
4 פרוסות דקות של סינטה בקר מיושנת נקייה משומן וגידים

המצרכים הדרושים למילוי
2 אבוקדו חתוך לפלחים
פלפל צהוב חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל שאלוט קצוץ
רבע צי'לי קצוץ דק
המצרכים הדרושים לרוטב:
חופן עלי ריחן קצוצים
3 כפות שמן זית ירוק רענן, יד מרדכי
חצי כפית מלח גס
רבע כפית פלפל גרוס
חצי כפית חומץ בין יין לבן

אופן ההכנה
1. מניחים את פרוסות הסינטה בין שני דפי נייר אפיה, ומרדדים עד עלה דק. חותכים כל חתיכה ל2 פרוסות.

2. מניחים בקערה את חומרי הרוטב ומערבבים

3. מניחים בקערה את חומרי המילוי ומוסיפים 3 כפות מהרוטב, מערבבים.

4. עוטפים את כל פלח אבוקדו עם עלה סינטה, מניחים בצלחת הגשה.

5. על הסינטה המגולגלת מפזרים מהמילוי.

מקשטים את המנה ברוטב, מגישים עם לחם קלוי וסלט ירוק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה