רביולי בטטה ברוטב אלפרדו

ל- 6 סועדיםחומרים:900 גרם רביולי בטטה טרי מצונן – אפשר לגוון במילויים שונים. לבשל לפי הוראות היצרןחומרים לרוטב אלפרדו: 50 גר' חמאה 1 כוס יין לבן3 שיני שום קצוצות500 מל' שמנת לבישול (2 מיכלים)300 מל' חלב 200 מל' חלב + 3 כפות א. מרק פטריות מסוננת מלח, פלפל לבן , מוסקט טחון 100 גר' גבינת פרמזן מגוררתהכנת הרוטב:בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום ומצמצמים לחצי כמות. מוסיפים שמנת וחלק מהרוטב ומביאים כמעט לידי רתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה מדי פעם (שהרוטב לא ייחרך.)בקערה נפרדת טורפים את א. מרק הפטריות והתבלינים ויוצקים לתוך הסיר.מנמיכים את הלהבה.מבשלים עוד כ- 5 דקות.מבליעים את גבינת הפרמז'ן לתבשיל ומבשלים עוד כ- 2 דקות. ממתכוני פסטיבל "שף תאכל כשר", 9-20 בנובמבר 2008

ל- 6 סועדים

חומרים:
900 גרם רביולי בטטה טרי מצונן – אפשר לגוון במילויים שונים.
לבשל לפי הוראות היצרן

חומרים לרוטב אלפרדו:
50 גר' חמאה
1 כוס יין לבן
3 שיני שום קצוצות
500 מל' שמנת לבישול (2 מיכלים)
300 מל' חלב
200 מל' חלב + 3 כפות א. מרק פטריות מסוננת
מלח, פלפל לבן , מוסקט טחון
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת

הכנת הרוטב:
בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום ומצמצמים לחצי כמות.
מוסיפים שמנת וחלק מהרוטב ומביאים כמעט לידי רתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה מדי פעם (שהרוטב לא ייחרך.)
בקערה נפרדת טורפים את א. מרק הפטריות והתבלינים ויוצקים לתוך הסיר.
מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עוד כ- 5 דקות.
מבליעים את גבינת הפרמז'ן לתבשיל ומבשלים עוד כ- 2 דקות.

ממתכוני פסטיבל "שף תאכל כשר", 9-20 בנובמבר 2008

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר