מצרכים:
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 ביצים
1 צהוב ביצה
חצי כוס אבקת סוכר
1.5 מקל וניל
מים לפי הצורך
למחית ערמונים:
1 חבילת ערמונים בוואקום
3-6 כפות סוכר
1 כפית דבש
1 מיכל שמנת מתוקה
1 ביצה
לרוטב שוקולד:
300 גרם שוקולד חלב/מריר
2 מיכל שמנת מתוקה
1 כף קקאו איכותי
פקק תמצית וניל
4 עלי נענע
רבע כוס סוכר (יש לטעום ולבדוק עם צריך להוסיף)
1 חבילת תותים טרים
אופן ההכנה:
במעבד מזון להניח את חומרי הבצק חוץ מהמים
לעבוד עם מעבד המזון עד לקבלת פירורים של בצק
להעביר למשטח עבודה ולעבד ידני עד לקבלת בצק אחיד (צריך לצאת כמה שיותר "יבש")
לרדד במכונת פסטה עד לעובי הרצוי, ולחתוך לריבועים
להניח סיר עם מים וחצי כוס סוכר לבישול הרביולי
למחית הערמונים:
להניח בסיר קטן את המצרכים, להביא לרתיחה, להניח את האש לבשל כ- 15 דקות עד לריכוך הערמונים. לטחון בבלנדר ולקרר
לקחת דף פסטה, להניח כפית וחצי ממרח הערמונים
למרוח מסביב בצהוב של ביצה, לסגור את עלה הפסטה כמו חצי ירח ולהדק היטב
למלא את כל עלי הפסטה (ניתן להקפיא – נשמר יותר טוב)
לרוטב השוקולד:
להניח את כל המצרכים בסיר על אש נמוכה, לערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך
הגשה:
לשטוף את התותים ולחתוך לחצי
להגיש בצלחת עמוקה של מרק 3 יחידות רביולי עם מצקת מהרוטב ותותים טריים