fbpx

רביולי במילוי ערמונים ברוטב שוקולד ותותים טריים

מצרכים:לבצק:1 ק"ג קמח2 ביצים1 צהוב ביצהחצי כוס אבקת סוכר1.5 מקל ונילמים לפי הצורךלמחית ערמונים:1 חבילת ערמונים בוואקום3-6 כפות סוכר1 כפית דבש1 מיכל שמנת מתוקה1 ביצהלרוטב שוקולד:300 גרם שוקולד חלב/מריר2 מיכל שמנת מתוקה1 כף קקאו איכותיפקק תמצית וניל4 עלי נענערבע כוס סוכר (יש לטעום ולבדוק עם צריך להוסיף)1 חבילת תותים טריםאופן ההכנה:במעבד מזון להניח את חומרי הבצק חוץ מהמיםלעבוד עם מעבד המזון עד לקבלת פירורים של בצקלהעביר למשטח עבודה ולעבד ידני עד לקבלת בצק אחיד (צריך לצאת כמה שיותר "יבש")לרדד במכונת פסטה עד לעובי הרצוי, ולחתוך לריבועיםלהניח סיר עם מים וחצי כוס סוכר לבישול הרביולילמחית הערמונים:להניח בסיר קטן את המצרכים, להביא לרתיחה, להניח את האש לבשל כ- 15 דקות עד לריכוך הערמונים. לטחון בבלנדר ולקררלקחת דף פסטה, להניח כפית וחצי ממרח הערמוניםלמרוח מסביב בצהוב של ביצה, לסגור את עלה הפסטה כמו חצי ירח ולהדק היטבלמלא את כל עלי הפסטה (ניתן להקפיא – נשמר יותר טוב)לרוטב השוקולד:להניח את כל המצרכים בסיר על אש נמוכה, לערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיךהגשה:לשטוף את התותים ולחתוך לחצילהגיש בצלחת עמוקה של מרק 3 יחידות רביולי עם מצקת מהרוטב ותותים טריים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 ביצים
1 צהוב ביצה
חצי כוס אבקת סוכר
1.5 מקל וניל
מים לפי הצורך

למחית ערמונים:
1 חבילת ערמונים בוואקום
3-6 כפות סוכר
1 כפית דבש
1 מיכל שמנת מתוקה
1 ביצה

לרוטב שוקולד:
300 גרם שוקולד חלב/מריר
2 מיכל שמנת מתוקה
1 כף קקאו איכותי
פקק תמצית וניל
4 עלי נענע
רבע כוס סוכר (יש לטעום ולבדוק עם צריך להוסיף)
1 חבילת תותים טרים

אופן ההכנה:
במעבד מזון להניח את חומרי הבצק חוץ מהמים
לעבוד עם מעבד המזון עד לקבלת פירורים של בצק
להעביר למשטח עבודה ולעבד ידני עד לקבלת בצק אחיד (צריך לצאת כמה שיותר "יבש")
לרדד במכונת פסטה עד לעובי הרצוי, ולחתוך לריבועים
להניח סיר עם מים וחצי כוס סוכר לבישול הרביולי

למחית הערמונים:
להניח בסיר קטן את המצרכים, להביא לרתיחה, להניח את האש לבשל כ- 15 דקות עד לריכוך הערמונים. לטחון בבלנדר ולקרר
לקחת דף פסטה, להניח כפית וחצי ממרח הערמונים
למרוח מסביב בצהוב של ביצה, לסגור את עלה הפסטה כמו חצי ירח ולהדק היטב
למלא את כל עלי הפסטה (ניתן להקפיא – נשמר יותר טוב)

לרוטב השוקולד:
להניח את כל המצרכים בסיר על אש נמוכה, לערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך

הגשה:
לשטוף את התותים ולחתוך לחצי
להגיש בצלחת עמוקה של מרק 3 יחידות רביולי עם מצקת מהרוטב ותותים טריים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר