רביולי תערובת גבינות ברוטב פלפלים קלויים ובזיל

מצרכים:לפסטה:- 500 גר' קמח דורום מלא- 4 ביצים- 2 חלמונים למלית:- 200 גר' גבינת עיזים למריחה 5% של גד- 50' גרם גבינה כחולהלרוטב:- 4 פלפלים אדומים- 1 שן שום- מלח ופלפל- חצי חבילת בזיליקוםאופן ההכנה:לפסטה:- ערבבו את כל החומרים. תנו לבצק לנוח חצי שעה במקרר.- הכינו רצועות דקות של בצק בעזרת מכונת פסטה.- מלאו במלית וסגרו בעזרת תבנית רביולי. – הרתיחו מים עם מלח ובשלו מספר שניות עד שהרביולי צפים.למלית:- ערבבו את שתי הגבינות. רוטב:- קלו את הפלפלים בתנור ב- 180 מעלות.- הניחו בתוך כלי סגור לכמה דקות לקילוף קל יותר.- קלפו את הפלפלים והעבירו במעבד מזון ביחד עם שן השום.- צקו על הרביולי וקשטו בבזיל.

מצרכים:
לפסטה:
– 500 גר' קמח דורום מלא
– 4 ביצים
– 2 חלמונים
למלית:
– 200 גר' גבינת עיזים למריחה 5% של גד
– 50' גרם גבינה כחולה
לרוטב:
– 4 פלפלים אדומים
– 1 שן שום
– מלח ופלפל
– חצי חבילת בזיליקום

אופן ההכנה:
לפסטה:
– ערבבו את כל החומרים. תנו לבצק לנוח חצי שעה במקרר.
– הכינו רצועות דקות של בצק בעזרת מכונת פסטה.
– מלאו במלית וסגרו בעזרת תבנית רביולי.
– הרתיחו מים עם מלח ובשלו מספר שניות עד שהרביולי צפים.
למלית:
– ערבבו את שתי הגבינות.
רוטב:
– קלו את הפלפלים בתנור ב- 180 מעלות.
– הניחו בתוך כלי סגור לכמה דקות לקילוף קל יותר.
– קלפו את הפלפלים והעבירו במעבד מזון ביחד עם שן השום.
– צקו על הרביולי וקשטו בבזיל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר