מצרכים:
לפסטה:
– 500 גר' קמח דורום מלא
– 4 ביצים
– 2 חלמונים
למלית:
– 200 גר' גבינת עיזים למריחה 5% של גד
– 50' גרם גבינה כחולה
לרוטב:
– 4 פלפלים אדומים
– 1 שן שום
– מלח ופלפל
– חצי חבילת בזיליקום
אופן ההכנה:
לפסטה:
– ערבבו את כל החומרים. תנו לבצק לנוח חצי שעה במקרר.
– הכינו רצועות דקות של בצק בעזרת מכונת פסטה.
– מלאו במלית וסגרו בעזרת תבנית רביולי.
– הרתיחו מים עם מלח ובשלו מספר שניות עד שהרביולי צפים.
למלית:
– ערבבו את שתי הגבינות.
רוטב:
– קלו את הפלפלים בתנור ב- 180 מעלות.
– הניחו בתוך כלי סגור לכמה דקות לקילוף קל יותר.
– קלפו את הפלפלים והעבירו במעבד מזון ביחד עם שן השום.
– צקו על הרביולי וקשטו בבזיל.