רגל קרושה

 

חומרים לארבעה סועדים
1 קילוגרם רגל עגל
200 גרם ברך עגל
3 בצלים עם קליפה
4-5 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי
כפית מלח
כפית פלפל שחור

אופן ההכנה
את הרגל והברך מבשלים במים כ- 20 שעות.

לאחר הבישול מוסיפים את הבצל, עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור ומבשלים שוב כ- 4 שעות.

בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה ומפרידים את הבשר מהעצמות וקוצצים ומכניסים לתוך הקערה.

יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למספר שעות עד למצב קרישה.

בזמן הגשה חותכים את הבשר לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה