חומרים:
1 בצל קצוץ
1 כוס פטריות חתוכות דק
½ כוס טבעות זיתים שחורים
1 כוס קוביות עגבניות משומרות
1 כוס רסק עגבניות
בזיליקום – לפי הטעם
צ'ילי קצוץ – לא חובה
מלח, פלפל, אורגנו, שום פרוס, שמן זית – לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים בצל עד להזהבה.
מוסיפים פטריות ושום ומטגנים קלות.
מוסיפים קוביות עגבניות ורסק עגבניות, זיתים שחורים ובזיליקום.
מתבלים ומוסיפים מעט מים עד לקבלת סמיכות רצויה.
מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"