רוטב בולונז

חומרים: 2 יחידות "רוטב משפחתי פריניר" או "רוטב פיצה פריניר"500 גר' פסטה מבושלת 4 כפות שמן זית 300 גר' בשר טחון 1 בצל קצוץ אופן ההכנה: לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.להוסיף את הרוטב המשפחתי או  רוטב הפיצה.להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 10 דקות.להגיש על פסטה חמה.

חומרים:
2 יחידות "רוטב משפחתי פריניר" או "רוטב פיצה פריניר"
500 גר' פסטה מבושלת
4 כפות שמן זית
300 גר' בשר טחון
1 בצל קצוץ
 
אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .
להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.
להוסיף את הרוטב המשפחתי או  רוטב הפיצה.
להביא לרתיחה,
להנמיך את האש ולבשל כ- 10 דקות.
להגיש על פסטה חמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר