רוטב נפוליטנה לפסטה

חומרים:8 עגבניות חלוטות וקצוצות½ כוס שמן זיתמלח, פלפל, עלי בזיליקום – לפי הטעם.2 שיני שום פרוסותאופן ההכנה:מחממים שמן זית ומטגנים בו את השום.מוספים עגבניות, מלח, פלפל, ועלים שלמים של בזיליקום.מבשלים על אש נמוכה ½ שעה.שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

חומרים:
8 עגבניות חלוטות וקצוצות
½ כוס שמן זית
מלח, פלפל, עלי בזיליקום – לפי הטעם.
2 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית ומטגנים בו את השום.
מוספים עגבניות, מלח, פלפל, ועלים שלמים של בזיליקום.
מבשלים על אש נמוכה ½ שעה.

שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר