רוטב פסטו לפסטה

 

חומרים:
½ ק"ג עלי ריחן (בזיליקום)
כוס שמן זית
400 גרם צנוברים קלויים קלות
5 שיני שום
מלח, פלפל – לפי הטעם
ניתן להוסיף גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:
שמים את עלי הבזיליקום במעבד מזון יחד עם הצנוברים ושיני השום, ומערבבים היטב.
כשהעיסה הופכת משחתית, מוסיפים את התבלינים, ובהדרגה גם את שמן הזית. מערבבים שוב.

שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה