רוטב שמנת ועשבי תיבול לכל סוגי הפסטה

מצרכים:1 מיכל שמנת מתוקה100 ג' גבינת קשקבל או פרמזן10 גבעולים של עירית קצוצה5 עלי בזליקום קצוצים1 שן שום מעוכהמלח, פלפל רבע כפית סוכראופן ההכנה:להביא לרתיחה מיכל שמנת מתוקה, להוסיף גבינה ותבלינים תוך כדי בחישה, עד שהגבינה נמסה, ומתקבל מרקם אחיד.לצקת על הפסטה, לקשט בעלי בזיליקום ופרמזן מגורר.

מצרכים:
1 מיכל שמנת מתוקה
100 ג' גבינת קשקבל או פרמזן
10 גבעולים של עירית קצוצה
5 עלי בזליקום קצוצים
1 שן שום מעוכה
מלח, פלפל רבע כפית סוכר

אופן ההכנה:
להביא לרתיחה מיכל שמנת מתוקה, להוסיף גבינה ותבלינים תוך כדי בחישה, עד שהגבינה נמסה, ומתקבל מרקם אחיד.
לצקת על הפסטה, לקשט בעלי בזיליקום ופרמזן מגורר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר