fbpx

רול דרוזי

מרכיביםלמלית 140 גרם שפונדרה140 גרם שייטל140 גרם כבש פלדה60 גרם בצל 20 גרם שום פרוס100 גרם חציל 0.6 גרם מלח0.15 גרם פלפל2 גרם בהרט20 גרם צנוברים קלויים2 פיתות דרוזיותאופן הכנהאת כל מרכיבי הבשר טוחנים יחד במטחנת בשר. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם השום עד להזהבה. את הבשר שטחנו מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן ל- 10 דקות נוספות. במקביל מקלפים את החציל וחותכים לקוביות. מטגנים בנפרד בשמן עמוק. כשהחציל מקבל צבע שחום מוסיפים אותו לתערובת וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות. מתבלים (במלח, פלפל ובהרט) מערבבים טועמים ומשלימים תיבול. מוסיפים צנוברים למשך 20 שניות נוספות. מקררים. את הפיתה חותכים ל- 6 סלייסים (משולשים). מניחים את המלית במרכז הסלייס. (30 גרם בערך מילוי לכל חתיכה) מגלגלים מהקצה הדק עד לקצה הרחב של הפיתה. סוגרים היטב ומגישים לצד טחינה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים

למלית
140 גרם שפונדרה
140 גרם שייטל
140 גרם כבש פלדה
60 גרם בצל
20 גרם שום פרוס
100 גרם חציל
0.6 גרם מלח
0.15 גרם פלפל
2 גרם בהרט
20 גרם צנוברים קלויים
2 פיתות דרוזיות

אופן הכנה
את כל מרכיבי הבשר טוחנים יחד במטחנת בשר.

חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם השום עד להזהבה.

את הבשר שטחנו מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן ל- 10 דקות נוספות.

במקביל מקלפים את החציל וחותכים לקוביות.

מטגנים בנפרד בשמן עמוק.

כשהחציל מקבל צבע שחום מוסיפים אותו לתערובת וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות. מתבלים (במלח, פלפל ובהרט) מערבבים טועמים ומשלימים תיבול.

מוסיפים צנוברים למשך 20 שניות נוספות. מקררים.

את הפיתה חותכים ל- 6 סלייסים (משולשים).

מניחים את המלית במרכז הסלייס. (30 גרם בערך מילוי לכל חתיכה) מגלגלים מהקצה הדק עד לקצה הרחב של הפיתה.

סוגרים היטב ומגישים לצד טחינה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר