רוסטביף

חומרים:1 נתח סינטה במשקל 2 קילו נקי משומן וגיד (שומרים את השומן והגיד)2 כפות חרדל דיז'ון2 כפות דבש1 כפית מלח1 כפית פלפל3 כפות שמן זית10 שיני שום1 כף טימין קצוץ1 כף זעתר קצוץאופן ההכנה:לוקחים את נתח הסינטה, וחורצים בעזרת סכין 10 חורים, ודוחפים את שיני השום לתוך החריצים.בקערה שמים את החרדל, דבש, מלח, פלפל, טימין, שמן זית ואת הזעתר, ומערבבים היטב.מורחים את הסינטה בתערובת ומשרים למשך לילה.מחממים תנור ל– 190 מעלות.בזמן שהתנור מתחמם מבצעים סגירה לסינטה (צריבה במחבת במשך חצי דקה משני הכיוונים) כדי לשמור על המיצים בפנים. מכניסים לשעה לתנור (בין 55-60 דקות). מניחים את השומן והגיד מלמעלה (מומלץ על רשת ולא על מגש, כדי לשמור על המיצים בתוך הסינטה).פורסים את הסינטה דק דק, ואוכלים. אפשר לאכול קר. מעולה לסנדוויצ'ים. בליני, יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב. טל. 03-5178486

חומרים:
1 נתח סינטה במשקל 2 קילו נקי משומן וגיד (שומרים את השומן והגיד)
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
3 כפות שמן זית
10 שיני שום
1 כף טימין קצוץ
1 כף זעתר קצוץ

אופן ההכנה:
לוקחים את נתח הסינטה, וחורצים בעזרת סכין 10 חורים, ודוחפים את שיני השום לתוך החריצים.
בקערה שמים את החרדל, דבש, מלח, פלפל, טימין, שמן זית ואת הזעתר, ומערבבים היטב.
מורחים את הסינטה בתערובת ומשרים למשך לילה.
מחממים תנור ל– 190 מעלות.
בזמן שהתנור מתחמם מבצעים סגירה לסינטה (צריבה במחבת במשך חצי דקה משני הכיוונים) כדי לשמור על המיצים בפנים.
מכניסים לשעה לתנור (בין 55-60 דקות).
מניחים את השומן והגיד מלמעלה (מומלץ על רשת ולא על מגש, כדי לשמור על המיצים בתוך הסינטה).
פורסים את הסינטה דק דק, ואוכלים.
אפשר לאכול קר.
מעולה לסנדוויצ'ים.



בליני, יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב. טל. 03-5178486

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר