רוסט ביף

חומרים:2 ק"ג סינטהחרדל דיזוןפלפל שחור גרוס10 שיני שום מקולפותאופן ההכנה:לחמם את התנור מראש למקסימום או לחום של 250 מעלות.למרוח את הסינטה בחרדל דיז'ון, לנעוץ את שיני השום בבשר ולפזר פלפל שחור מעל. להכניס את הסינטה לתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דקות, כשהבשר מונח על הרשת ומתחתיו תבנית לאיסוף הנוזלים.לאחר 15 הדקות להוריד את הטמפרטורה ל- 180 מעלות צלזיוס.לאפות במשך 30 דקות נוספות לקבלת מדיום רר.לצנן בטמפרטורת החדר כרבע שעה, ולפרוס עם סכין שמתאימה לבשר.להגיש פרוס על צלחת הגשה או משטח עץ.

חומרים:
2 ק"ג סינטה
חרדל דיזון
פלפל שחור גרוס
10 שיני שום מקולפות

אופן ההכנה:
לחמם את התנור מראש למקסימום או לחום של 250 מעלות.
למרוח את הסינטה בחרדל דיז'ון, לנעוץ את שיני השום בבשר ולפזר פלפל שחור מעל.
להכניס את הסינטה לתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דקות, כשהבשר מונח על הרשת ומתחתיו תבנית לאיסוף הנוזלים.
לאחר 15 הדקות להוריד את הטמפרטורה ל- 180 מעלות צלזיוס.
לאפות במשך 30 דקות נוספות לקבלת מדיום רר.
לצנן בטמפרטורת החדר כרבע שעה, ולפרוס עם סכין שמתאימה לבשר.
להגיש פרוס על צלחת הגשה או משטח עץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר