ריזוטו פירות ים

חומריםציר סרטניםיין לבןשמן זיתחמאהפרמז'ןבצלי שאלוטבזיליקוםפטרוזליה2 שרימפס קריסטל טרי3 ראשי קלאמרי2 חצאי סרטן כחולאופן הכנהלטגן בשמן זית וחמאה את בצלי השאלוט והשום עד לשקיפותלהוסיף את הסרטניםלשים את הריזוטו ולבשל כ 15 דקות תוך כדי ערבוב והוספה של ציר סרטנים ויין לבן (100cc מכל אחד כל כמה דקות)4 דקות לפני הסוף יש להקפיץ את יתר פירות הים במחבט נפרדלהוסיף את פירות הים לריזוטולהוריד את הריזטו מן האש ולהוסיף את החמאה, פרמז'ן, פטרוזיליה והבזיליקום לערבב ולהגיש

חומרים
ציר סרטנים
יין לבן
שמן זית
חמאה
פרמז'ן
בצלי שאלוט
בזיליקום
פטרוזליה
2 שרימפס קריסטל טרי
3 ראשי קלאמרי
2 חצאי סרטן כחול

אופן הכנה
לטגן בשמן זית וחמאה את בצלי השאלוט והשום עד לשקיפות

להוסיף את הסרטנים

לשים את הריזוטו ולבשל כ 15 דקות תוך כדי ערבוב והוספה של ציר סרטנים ויין לבן (100cc מכל אחד כל כמה דקות)

4 דקות לפני הסוף יש להקפיץ את יתר פירות הים במחבט נפרד

להוסיף את פירות הים לריזוטו

להוריד את הריזטו מן האש ולהוסיף את החמאה, פרמז'ן, פטרוזיליה והבזיליקום לערבב ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר