חומרים
ציר סרטנים
יין לבן
שמן זית
חמאה
פרמז'ן
בצלי שאלוט
בזיליקום
פטרוזליה
2 שרימפס קריסטל טרי
3 ראשי קלאמרי
2 חצאי סרטן כחול
אופן הכנה
לטגן בשמן זית וחמאה את בצלי השאלוט והשום עד לשקיפות
להוסיף את הסרטנים
לשים את הריזוטו ולבשל כ 15 דקות תוך כדי ערבוב והוספה של ציר סרטנים ויין לבן (100cc מכל אחד כל כמה דקות)
4 דקות לפני הסוף יש להקפיץ את יתר פירות הים במחבט נפרד
להוסיף את פירות הים לריזוטו
להוריד את הריזטו מן האש ולהוסיף את החמאה, פרמז'ן, פטרוזיליה והבזיליקום לערבב ולהגיש