fbpx

ריזוטו פירות ים

חומריםציר סרטניםיין לבןשמן זיתחמאהפרמז'ןבצלי שאלוטבזיליקוםפטרוזליה2 שרימפס קריסטל טרי3 ראשי קלאמרי2 חצאי סרטן כחולאופן הכנהלטגן בשמן זית וחמאה את בצלי השאלוט והשום עד לשקיפותלהוסיף את הסרטניםלשים את הריזוטו ולבשל כ 15 דקות תוך כדי ערבוב והוספה של ציר סרטנים ויין לבן (100cc מכל אחד כל כמה דקות)4 דקות לפני הסוף יש להקפיץ את יתר פירות הים במחבט נפרדלהוסיף את פירות הים לריזוטולהוריד את הריזטו מן האש ולהוסיף את החמאה, פרמז'ן, פטרוזיליה והבזיליקום לערבב ולהגיש
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
ציר סרטנים
יין לבן
שמן זית
חמאה
פרמז'ן
בצלי שאלוט
בזיליקום
פטרוזליה
2 שרימפס קריסטל טרי
3 ראשי קלאמרי
2 חצאי סרטן כחול

אופן הכנה
לטגן בשמן זית וחמאה את בצלי השאלוט והשום עד לשקיפות

להוסיף את הסרטנים

לשים את הריזוטו ולבשל כ 15 דקות תוך כדי ערבוב והוספה של ציר סרטנים ויין לבן (100cc מכל אחד כל כמה דקות)

4 דקות לפני הסוף יש להקפיץ את יתר פירות הים במחבט נפרד

להוסיף את פירות הים לריזוטו

להוריד את הריזטו מן האש ולהוסיף את החמאה, פרמז'ן, פטרוזיליה והבזיליקום לערבב ולהגיש

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר