ריזוטו פירות ים

 

חומרים
ציר סרטנים
יין לבן
שמן זית
חמאה
פרמז'ן
בצלי שאלוט
בזיליקום
פטרוזליה
2 שרימפס קריסטל טרי
3 ראשי קלאמרי
2 חצאי סרטן כחול

אופן הכנה
לטגן בשמן זית וחמאה את בצלי השאלוט והשום עד לשקיפות

להוסיף את הסרטנים

לשים את הריזוטו ולבשל כ 15 דקות תוך כדי ערבוב והוספה של ציר סרטנים ויין לבן (100cc מכל אחד כל כמה דקות)

4 דקות לפני הסוף יש להקפיץ את יתר פירות הים במחבט נפרד

להוסיף את פירות הים לריזוטו

להוריד את הריזטו מן האש ולהוסיף את החמאה, פרמז'ן, פטרוזיליה והבזיליקום לערבב ולהגיש






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה