מצרכים ל- 12 שיפודים:
12 פרוסות טריות של סינטה נקייה משומן, משוטחת לעובי שניצל (לבקש מהקצב)
12 בצלים ירוקים באורך של 4-5 ס`מ כל אחד
24 פרוסות אווז מעושן
מעט פלפל שחור גרוס
מעט חרדל דיז'ון גרגרים
אופן הכנה:
על פרוסת סינטה למרוח מעט חרדל, להניח שתי פרוסות חזה אווז, את הבצל הירוק לגלגל, להדק ולשפד.
לתבל בפלפל שחור ולהניח על הגריל – כמה דקות לכל צד.
הצעת הגשה:
להניח בצד צלוחית עם סויה ומעט שום כתוש, וכל סועד יטבול בה את השיפוד שלו לפני האוכל.