חומרים:
שדרת טלה צרי בעלת עצמות נקיות (1.2 – 1.5 ק"ג)
5 שומרים פרוסים ל-4
קורט סוכר חום
½ כוס שמן זית
2 גבעולי רוזמרין קצוץ
צרור טימין
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות טחינה גולמית
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
2 לימונים
½ בקבוק יין לבן
אופן ההכנה:
עוטפים את הטלה בתערובת של טחינה גולמית וחדל דיז'ון.
מניחים במקרר למשך שעתיים.
מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
מניחים את הצלעות על מגש ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית, רוזמרין קצוץ וטימין.
מכניסים לתנור, ולאחר 5 דקות מורידים את מידת החום ל-180 מעלות, ואופים במשך 20 דקות נוספות
מתבלים את השומר במלח, פלפל, סוכר חום וטימין, ומפזרים מעל שמן זית ומעט יין לבן.
מכניסים את השומר המתובל לתנור למשך רבע שעה, בטמפרטורה של 180 מעלות.
מסדרים על צלחת את השומר לצד שדרת הצלעות ומגישים.
קייטרינג פיוז'ן, רח' כצנלסון 97 גבעתיים, טל. 03-6700443