שייק מוקה עם עוגיות קרמל

מתכון של עדי דב לחברת כרמית שמציעה מתכון קיצי למשקה מרענן היכול גם להיות קינוח. כי מה טוב יותר בקיץ הלוהט שלנו מרגע שקט ומהנה – עדיף בשניים

מקשטים את הכוס עם סירופ שוקולד ומוזגים לתוכה את השייק. ניתן להוסיף מעל קצפת ושברי עוגיות. צילום גלי איתן

מצרכים ל-2 שייקים

1 וחצי כוס חלב

2 כדורי גלידת וניל

3 כפיות קפה נמס מגורען

½ כוס עוגיות קרמל

סירופ שוקולד

צילום גלי איתן

אופן ההכנה

בבלנדר מניחים חלב, קפה, גלידה ועוגיות.

טוחנים עד שמתקבל שייק.

מקשטים את הכוס עם סירופ שוקולד.

מוזגים לתוכה את השייק.

ניתן להוסיף קצפת מעל ושברי עוגיות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה