שיפודי פילה בקר על רוזמרין

 

מתכון ל- 3 מנות

חומרים:
300 גרם פילה בקר חתוך לקוביות
6 ענפי רוזמרין
3 עגבניות תמר
2 בצלים
מלח גס
שמן זית

אופן ההכנה:
לחתוך לקוביות את הפילה כנגד כיוון הסיבים.
להשרות במים את ענפי הרוזמרין כ- 10 דקות.
לשפד את הפילה על הענפים, ולשמן במעט שמן זית.
לפזר מעט מלח גס, ולצלות על גריל עד למידת צלייה רצויה.
לחתוך את הירקות ולצלות אותם גם על גריל.
לסדר על צלחת ולהגיש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה