שיפוד בנוסח דרום אמריקאי

מצרכים 20 שרימפסים קלופיםצלחת מלאה פירורי לחם טחונים דק – לטבילת השרימפסיםמיץ משני לימוניםצלחת מלאה קמח – לטבילה3-4 ביצים טרופות – לטבילת השרימפסיםאופן ההכנהקולפים את השרימפסים ומשאירים את הזנבות האחוריים, מקמחים מכל הצדדים, מטבילים בביצה ובפירורי הלחם. משפדים אותם בצורת האות C – שתי יחידות על שיפוד עץ קטן (אפשר להרטיב את השיפוד כדי שלא ישרף). מניחים על הגריל עד שצבעו הופך לאדום כתום. טובלים בתוך הלימון ומגישים.

מצרכים
20 שרימפסים קלופים
צלחת מלאה פירורי לחם טחונים דק – לטבילת השרימפסים
מיץ משני לימונים
צלחת מלאה קמח – לטבילה
3-4 ביצים טרופות – לטבילת השרימפסים

אופן ההכנה
קולפים את השרימפסים ומשאירים את הזנבות האחוריים, מקמחים מכל הצדדים, מטבילים בביצה ובפירורי הלחם. משפדים אותם בצורת האות C – שתי יחידות על שיפוד עץ קטן (אפשר להרטיב את השיפוד כדי שלא ישרף). מניחים על הגריל עד שצבעו הופך לאדום כתום. טובלים בתוך הלימון ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר