שישליק קווקזי

מצרכים ל- 4 מנות:1 ק"ג בשר רזה (שייטל, סינטה או כף) נקי וחתוך לקוביות בגודל 4×4 ס"מ8 בצלים קטנים חצויים16 משמשים מיובשיםמלחלמשרה:1 בצל מגורר דק4 שיני שום כתושות¼ כוס חומץ טבעימעט פלפלים חריפים יבשים כתושים1 כפית זרעי כוסברה שבורים1 כפית זרעי שומר1 כפית סוכר אופן הכנה:מערבבים את כל חומרי המשרה בקערת זכוכית.מוסיפים למשרה את קוביות הבשר ומשרים במקרר במשך 6 שעות לפחות (אפשר עד יומיים). הופכים מדי פעם.מוציאים את הבשר מהמשרה, מייבשים מעט ומשפדים על שיפודים גדולים ושטוחים עם בצלים ומשמשים לסירוגין.צולים על גריל פחמים במשך 5-7 דקות, ממליחים ומגישים עם לימון, פטרוזיליה ולחם טרי.

מצרכים ל- 4 מנות:
1 ק"ג בשר רזה (שייטל, סינטה או כף) נקי וחתוך לקוביות בגודל 4×4 ס"מ
8 בצלים קטנים חצויים
16 משמשים מיובשים
מלח

למשרה:
1 בצל מגורר דק
4 שיני שום כתושות
¼ כוס חומץ טבעי
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
1 כפית זרעי כוסברה שבורים
1 כפית זרעי שומר
1 כפית סוכר

אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה בקערת זכוכית.
מוסיפים למשרה את קוביות הבשר ומשרים במקרר במשך 6 שעות לפחות (אפשר עד יומיים). הופכים מדי פעם.
מוציאים את הבשר מהמשרה, מייבשים מעט ומשפדים על שיפודים גדולים ושטוחים עם בצלים ומשמשים לסירוגין.
צולים על גריל פחמים במשך 5-7 דקות, ממליחים ומגישים עם לימון, פטרוזיליה ולחם טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר