200 גרם שעועית אדומה
2 כפות שמן זית
2 עגבניות קצוצות
2 יוגורט ביו
1 שן שום כתושה
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
1 כפית כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
יש להשרות את השעועית לילה לפני הבישול
להכניס את השעועית לסיר עם מים ולהרתיח להנמיך את האש ולבשל עוד כ-40 דקות עד שהשעועית רכה.
במקביל במחבת להקפיץ עם שמן זית את העגבניות בצל ושום
בקערה קטנה לערבב יוגורט כוסברה וכף שמן זית
להוציא מן סיר את השעועית ולסננו מן המים לערבב ביחד עם העגבניות ולהניח על צלחת הגשה
לשפוך מעל את היוגורט ולהגיש חם