לא כשר. מנה אחת
חומרים:
6 שרימפסים ( 20/30black tiger) קצוצים דק דק
2 גבעולי בצל ירוק
1 צ'ילי טרי
קורט מלח
קורט פלפל
לרוטב:
cc 100 צ'ילי מתוק
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן עירית חצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2 בצלצלי שאלוט קצוצים
2 שיני שום טרי, כתושות
אופן ההכנה:
קוצצים את השרימפסים, את הבצל הירוק, ואת הצ'ילי דק, דק, דק, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הכל ביד.
מעיסת השרימפסים,הצ'ילי והבצל הירוק, מגלגלים שני כדורים (בערך לגודל של שני כדורי פינג פונג).
מגלגלים בטמפורה, מעבירים לביצים ומצפים בפאנקו.
מטגנים בשמן עמוק כדקה/דקה וחצי.
בנפרד, מקפיצים את בצלצלי השאלוט, מוסיפים צ'ילי מתוק, שום ועשבי תיבול, ומורידים לצלחת.
חוצים כל כדור לשניים ומניחים על הרוטב.
אופן ההגשה:
מגישים בליווי פרוסות לימון מעוצבות.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"