שרימפס בחמאת מרווה, שקדים וגבינה כחולה

 

חומרים
24 יחידות שרימפס (נקיים)
60 גרם רוקפור (או כל גבינה כחולה אחרת)
50 גרם חמאה
20 גרם שקדים פרוסים
75 מל יין לבן
5 עלי מרווה
מלח ופלפל

הכנה
במחבת בינוני, מניחים את החמאה, השקדים והמרווה עד שהחמאה מבעבעת. מוסיפים את השרימפס ומטגנים למשך דקה.

מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגבינה הכחולה. מוסיפים מלח ופלפל.

מסמיכים את הרוטב על אש גבוהה ומגישים מיד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה