שרימפס בחמאת מרווה, שקדים וגבינה כחולה

חומרים24 יחידות שרימפס (נקיים)60 גרם רוקפור (או כל גבינה כחולה אחרת)50 גרם חמאה20 גרם שקדים פרוסים75 מל יין לבן5 עלי מרווהמלח ופלפלהכנהבמחבת בינוני, מניחים את החמאה, השקדים והמרווה עד שהחמאה מבעבעת. מוסיפים את השרימפס ומטגנים למשך דקה.מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגבינה הכחולה. מוסיפים מלח ופלפל. מסמיכים את הרוטב על אש גבוהה ומגישים מיד.

חומרים
24 יחידות שרימפס (נקיים)
60 גרם רוקפור (או כל גבינה כחולה אחרת)
50 גרם חמאה
20 גרם שקדים פרוסים
75 מל יין לבן
5 עלי מרווה
מלח ופלפל

הכנה
במחבת בינוני, מניחים את החמאה, השקדים והמרווה עד שהחמאה מבעבעת. מוסיפים את השרימפס ומטגנים למשך דקה.

מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגבינה הכחולה. מוסיפים מלח ופלפל.

מסמיכים את הרוטב על אש גבוהה ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר